Over AB Total Finance

Mijn naam is Amanda, de persoon achter AB Total Finance. Geboren en getogen in een ondernemersfamilie. Inmiddels heb ik ruim 20 jaar ervaring in de financiële dienstverlening bij diverse bedrijven in het MKB. Dit heb ik met veel passie en ambitie gedaan. Naast het feit in een ondernemersgezin te zijn opgegroeid hecht ik persoonlijk veel waarde aan zelfstandigheid in de breedste zin van het woord. Het zelfstandig ondernemerschap sluit hier dus perfect bij aan. Vanuit dit oogpunt heb ik AB Total Finance opgezet.

AB Total Finance is een professioneel administratiekantoor dat volledige ondersteuning kan bieden voor al uw financiële zaken.

Voornamelijk richten wij onze service op het MKB klein bedrijf en ZZP'ers. Met onze knowhow kunnen wij ondernemingen in deze categorie faciliteren en voorzien in de wensen en behoeften die zij nodig vinden.

Er is een verhaal achter de cijfers. Uw persoonlijk verhaal achter de onderneming. Wat wilt u bereiken? Het ondernemen bestaat niet alleen maar uit winst maken. Bij AB Total Finance zijn we niet alleen geïnteresseerd in de cijfers. We hechten veel waarde aan de mensen achter de onderneming. Waarin de ondernemer en de onderneming centraal staan. Bij ons bent u geen nummer. Zonder u als klant staan wij ook aan de zijlijn.

Wij zijn van mening dat er uiteindelijk een samenwerking dient te ontstaan die vooral gericht is op het kunnen bouwen en vertrouwen op elkaar. Het streven is dan om eruit te halen wat erin zit, kortom een ‘win-win’ situatie voor zowel u en de onderneming alsook voor ons.

Wij weten als geen ander welke rol de kosten binnen een onderneming hebben. Uiteindelijk is het doel van de onderneming om onder de streep een positief saldo te zien. De ervaring leert dat niet iedere onderneming dezelfde wensen heeft ten aanzien van de uitvoer m.b.t. het financiële aspect. De ene onderneming heeft behoefte om volledig ontzorgd te worden daar een andere onderneming bepaalde financiële zaken graag zelf in eigen beheer heeft en hierop alleen een aanvulling wenst. Ook de grootte en de daarmee te verwerken financiële gegevens van een onderneming spelen hierbij een rol.

Voor ons maakt het niet uit. Wat uw wensen en behoeften ook zijn, AB Total Finance kan u voorzien van een diversiteit aan diensten.

Omwille van het hier bovenstaande vindt u op de website geen tarieven. Indien u wilt weten wat wij voor u en uw onderneming kunnen betekenen kunt u geheel vrijblijvend een afspraak maken. Wij komen graag bij u langs.

Op basis van uw informatie omtrent de onderneming en uw financieel administratieve behoefte hierin kan indien gewenst een offerte voor u op maat gemaakt worden.

Uw verhaal zal aan het einde van het gesprek een vraag zijn waarbij ons verhaal mogelijk een antwoord op uw vraag zou kunnen zijn.

Onze kernwaarden

Wij streven naar een betrouwbare en transparante samenwerking met onze klanten. U kunt op ons rekenen voor nauwkeurige en tijdige financiële diensten.

Efficiëntie

Flexibiliteit

Betrouwbaarheid

Wij passen ons aan uw behoeften aan en bieden flexibele oplossingen voor uw financiële zaken. De mogelijkheden zijn er. Samen kunnen we ze volbrengen.

Met behulp van geavanceerde software en automatisering streven wij naar efficiëntie in onze dienstverlening. Dit bespaart u tijd en kosten, zodat u zich kunt concentreren op uw kernactiviteiten.

Klantgericht

Wij hechten veel waarde aan onze klanten. Wij begrijpen dat elke klant uniek is en daarom behandelen we elke klant met de hoogste mate van professionaliteit en respect. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat ze bij ons in goede handen zijn en dat we altijd hun belangen voorop stellen.

Professonaliteit

We hebben een uitgebreide kennis en expertise op het gebied van financiën en bieden klanten een hoogwaardige service. We streven naar excellentie in ons werk. Korte lijnen en transparant in communicatie. We houden het simpel en toegankelijk. Door continue in ontwikkeling te blijven in ons vakgebied kunnen we de klant nu en in de toekomst goed faciliteren in hun wensen en behoefte.

Toegankelijkheid

Wij begrijpen het belang van toegankelijkheid, ongeacht de grootte van de klant. Onze waarden blijven onveranderd. Groot of klein, samen focussen we ons op het nu en op de toekomst. Voor mensen, door mensen.